FLAGSHIPSTORE DIKSMUIDE: Kasteelstraat 2 - Open DI-ZA 10u-18u
SHOP OOSTENDE: Adolf Buylstraat 50 - Open WOE-ZA 10u-18u ZO 11u-18u
GRATIS verzending vanaf €100

Het enthousiaste VLV-team verwelkomt je in een ongedwongen sfeer graag in de Flagshipstore in Diksmuide. Je snuift er de typische Vive le Vélosfeer. Het interieur van de hipste winkel van Diksmuide katapulteert je in een oogwenk naar de wielerpiste. In gedachten fiets je van de blauwe côte d’Azurband naar de tribunes waar een dolgedraaid publiek je op een open doekje trakteert.


In de flagshipstore neem je ook plaats aan de typische Vive le Vélotafel. De iconische lamp helpt je om het perfecte licht te vinden om een foto te nemen waarmee je bewondering oogst bij familie en vrienden. Je vindt er uiteraard ook de volledige casualcollectie voor dames, heren en kids terug: T-shirts, hoodies, sweaters, accessoires, … Bij het passen word je geholpen door het vriendelijkste en hulpvaardigste personeel van het westelijk halfrond.

Aan de flagshipstore in de Kasteelstraat in Diksmuide vertrekken ook de Vive le Vélo fietstroutes, worden er workshops en evenementen georganiseerd, podcasts opgenomen, over wielrennen en de fiets gedroomd.

 Een trip naar de Vive le Vélo flagshipstore is voor elke fietsliefhebber een echte belevenis. Aarzel vooral niet om vrijblijvend eens binnen te wandelen…

Search